Раціональна організація руху на маршрутах міського пасажирського транспорту - Лежнева, О. І. (НТУ "ХПІ", 2014)
Запропоновано новий підхід з оптимізації перевезень пасажирів у містах, який дозволяє знизити ступінь транспортного стомлення пасажирів, скоротити час очікування транспортного засобу на зупинках маршруту і час пересування на основі вибору раціональної форми організації руху.

A new approach to optimize the transport of passengers in urban areas, which reduces the degree of fatigue transport passengers, reduce waiting time at stops vehicle route and time of movement on the basis of rational choice forms of movement.
Rational organization of traffic on the routes of urban passenger transport
Keywords: організація перевезень; пасажиропотоки; перевезення пасажирські; passenger traffic; passenger transport; express motion mode