Щодо питання розкладання хлориду амонію в реакторі-змішувачі відділення дистиляції содового виробництва - Філоненко, Д. В.; Шестопалов, Олексій Валерійович (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті розглянуті способи розкладання хлориду амонію. Розглянуті способи підвищення ефективності роботи реактора-змішувача розкладання хлориду амонію вапняним молоком. Проаналізовані шляхи удосконалення устаткування відділення дистиляції. Визначені напрями подальших досліджень.

The methods of decomposition of salmiac are considered in the article. The methods to increase efficiency of reactor-mixers work for the decomposition of salmiac by a limewater are considered. The ways of improvement distillation department equipment are analysed. Directions of further researches are certain
On the question of the expansion of ammonium chloride in the reactor-mixer of the distillation of soda production
Keywords: реактор-змішувач; кальцинована сода; дистиляція; відходи процесу гасіння; reactor-mixer; soda ash; distillation; waste of quenching