Управління стратегічними змінами в промисловому виробництві - Тимошенко, Артем Артемович; Тимошенко, Денис Володимирович (Полтавський державний аграрний університет, 2024)
В доповіді доведено, що стратегічні зміни спрямовані на адаптацію підприємства до змін у зовнішньому середовищі або на випередження тенденцій для забезпечення конкурентних переваг. Успіх залежить від здатності компанії адаптуватися до нових викликів, залучати співробітників до процесу змін та ефективно управляти ресурсами. Основними складовими управління змінами є чітке формулювання цілей, планування, комунікація, мотивація персоналу, управління опором та моніторинг результатів.
Keywords: стратегічні зміни; промислове виробництво; ефективність; управління; впровадження