Учимся играя! - Виктор, Ольга Михайловна; Романов, Юрий Александрович; Квашина, Татьяна Сергеевна (ТОВ "Форт", 2020)
Посібник містить матеріали для вивчення російської мови як іноземної з використанням рольових ігор, що має на меті формування у студентів навичок та вмінь російського мовлення на рівні В1 за мовним дескриптором Ради Європи. Посібник призначено для широкого кола студентів, які вивчають російську мову для різних цілей (проживання та навчання в країнах, де говорять російською; короткострокові курси російської мови, стажування, отримання академічних кредитів з іноземної мови і т. ін.).

The text-book includes a range of material in Russian as a foreign language with role-playing involved to give students the essential skills and knowledge for speaking Russian up to B1 level according to Council of Europe language descriptor. This course is intended for a very wide audience of Russian language learners who pursue various goals (living and studying in those countries where Russian is spoken; short-term Russian courses; traineeship; language credits, etc.).
Learn Russian by playing!
Keywords: учебное пособие; иностранный язык; русский язык; ролевые игры; игровые ситуации