Преимущества использования электродинамической модели миокарда при анализе низкоамплитудных флуктуаций - Мащенко, Татьяна Георгиевна; Борисенко, М. О. (НТУ "ХПИ", 2010)
У статті розглянуто переваги використання електродинамічної моделі міокарду при аналізі низькоамплітудних коливань. По відхилення від норми при аналізі низькоамплітудних коливань ЕКГ - сигнала можна провести діагностику роботи серця і поставити відповідний діагноз.

The advantages of the use of electrodynamic model of myocardium are considered at the analysis of low-amplitude oscillations in the article. For deviation from a norm at the analysis of low-amplitude oscillations EKG – the signal it is possible to conduct of diagnostics of work of heart and put the proper diagnosis.
Keywords: ишемическая болезнь сердца; метод дисперсионного картирования; электрокардиосигнал; биогенератор сердца; диагноз; кардиомиоциты