Аналіз еколого-енергетичних характеристик сучасних чилерів і теплових насосів при роботі з неповним навантаженням - Тарасова, В. О.; Харлампіді, Д. Х. (НТУ "ХПІ", 2013)
Створено методику термодинамічного тестування та оцінки екологічних маркерів сучасного теплонасосного обладнання, на основі якої вперше проведено еколого-енергетичний аналіз чиллерів і теплових насосів при роботі в режимі з неповним навантаженням.
Analysis of environmental and energy characteristics of modern chillers and heat pumps at fractional load
Keywords: термодинамічне тестування; оцінка екологічних маркерів; теплонасосне обладнання; thermodynamic testing; environmental markers; heat pump equipment; chillers; energy analysis