Зінченко, Марія ГеоргіївнаЗабіяка, Наталія Анатоліївна2024-01-162024-01-162024Методичні вказівки до лабораторної роботи "Дослідження якості природної і питної води" [Електронний ресурс] : для студентів спец. 133 - Галузеве машинобудування, спеціалізації 133.07 "Обладнання переробних і харчових виробництв", 101 "Екологія", 183 "Технології захисту навколишнього середовища" для ден. та заочн. форм навчання / уклад.: М. Г. Зінченко, Н. А. Забіяка ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2024. – 16 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/73032.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/73032Якість води являється визначним фактором для її практичного використання. Під якістю природної і питної води розуміють сукупність властивостей, які обумовлені характером домішок, що знаходяться у воді. За своєю природою домішки поділяються на органічні та неорганічні. Окрему групу складає мікрофлора і мікрофауна природних водоймищ, які значно впливають на якість води в самому водоймищі, а також на роботу очисних споруд і систем водопостачання промислових підприємств.ukметодичні вказівкибактеріїкишкова паличкамікробиводопостачанняхарчова промисловістьМетодичні вказівки до лабораторної роботи "Дослідження якості природної і питної води"Learning Objecthttps://orcid.org/0000-0001-7984-2881https://orcid.org/0000-0003-2837-5317