Шляхи підвищення якості науково-педагогічних кадрів - Ільчук, Віта Василівна; Коломієць, Алла Миколаївна (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті визначено особливості професійної діяльності сучасних викладачів вищої школи в Україні. Окреслено можливі шляхи їхнього професійного самовдосконалення. Звернено увагу на значущість для сучасного викладача постійного підвищення його кваліфікації.

In the article the features of professional activity of modern teachers of higher school are certain in Ukraine. Outlined the ways of their professional self-perfection are possible. It is paid attention to the importance of constant improvement of professionalskill for the modern teacher
Ways to improve the quality of scientific and pedagogical staff
Keywords: викладач вищої школи; професійне самовдосконалення; ВНЗ; вища школа; teacher of higher school; professional self-perfection