Параметрический синтез цифровой инвариантной системы стабилизации подвижного объекта - Александрова, Татьяна Евгеньевна; Лазаренко, А. А. (НТУ "ХПИ", 2015)
В роботі розглядується логічна схема алгоритму стабілізації рухомого об'єкту, яка забезпечує інваріантність об’єкту до дії зовнішніх збурень при забезпеченні необхідного ступеня стійкості замкненої системи. Доведено, що алгоритм забезпечує якісний процес стабілізації при застосуванні цифрових низькочастотних фільтрів Баттеруорта і Ланцоша другого порядку.

We consider the logic circuit stabilization algorithm moving object that provides object invariance to external disturbances while ensuring corre--A necessary degree of stability of the closed system. It is proved that the algorithm provides high-quality stabilization process in the application of digital low-pass filter, and Lanczos Batteruorta second order.
Parametric synthesis invariant digital system stabilization moving objects
Keywords: система автоматического управления; алгоритм стабилизации; танковая пушка; танки; бронетехника