Расчет зон изменения параметров вибрации при тонком измельчении - Орлова, Н. Д. (НТУ "ХПИ", 2009)
У статті викладені результати теоретичних і практичних досліджень з проблем тонкого вібраційного подрібнення матеріалів.

Results of theoretical and practical investigation on fine grinding problems were presented. This is problems were concerned with basic trends of investigation-materials grinding kinetics.
Keywords: частоты; амплитуды; металлические порошки; колебания