Дослідження законодавчого забезпечення інноваційної діяльності в Україні - Перерва, Петро Григорович; Ткачов, Максим Михайлович (НТУ "ХПИ", 2008)
Розглянуто питання вдосконалення законодавчого забезпечення інноваційної діяльності в Україні. Розглянуто загальні, спеціальні, міжнародні та інші закони в цій галузі. Особлива увага приділена питанням охорони об'єктів інтелектуальної власності.

The question of perfection of the legislative providing of innovative activity is considered in Ukraine. General, special, international et al acts are considered in this industry. The special attention is spared to the questions of guard of objects of intellectual property.
Keywords: інноваційна діяльність; законодавство; інтелектуальна власність; промислові підприємства