Звичайні диференціальні рівняння - Потаніна, Тетяна Володимирівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
В даному посібнику наведено основні типи диференціальних рівнянь, розв’язки яких можна знайти аналітично, вказано способи їх розв’язування, розглянуто відповідні приклади. Зміст посібника розбито на практичні заняття. Частина прикладів призначена для розв’язування під час аудиторних занять студентів, інша частина – для самостійної та домашньої роботи. Наведені варіанти самостійної та контрольної робіт. В додатках посібника подано матеріал по розв’язанню систем диференціальних рівнянь та чисельні методи розв’язання диференціальних рівнянь. Для студентів технічних спеціальностей.
Keywords: навчально-методичний посібник; звичайні диференціальні рівняння; типи диференціальних рівнянь; приклади; лінійні диференціальні рівняння; метод Лагранжа