Импульсный электромагнитный генератор типа "Калибратор" на конической линии - Коробко, Анатолий Иванович (НТУ "ХПИ", 2007)
В статті наведено опис генератора типу "Калібратор" для створення надпотужних імпульсних електромагнітних випромінювань наносекундного та субнаносекундного діапазонів з використанням у якості системи полеутворювання конічної лінії, узгодженої на кінці.

In the paper the description of the generator such as "Кalybrator" for creation of super-power pulse electromagnetic fields nanosecond and sub nanosecond ranges is resulted. As system which forms a field, the conic line which is coordinated on the end is used.
Keywords: импульсное электромагнитное поле; электромагнитные волны; полеобразование; импульсные мощности