Безпека укладання договорів соціального страхування за допомогою технології смарт-контрактів - Литвинова, В. С.; Толстоусова, Оксана Валеріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Розглядається процес безпечного укладання договорів соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, який полягає у надійному укладанні і веденні договорів за допомогою технології смарт-контрактів.

The process of secure signing of social insurance contracts against accidents at work and occupational diseases, which consists in the reliable signing and maintenance of contracts through the use of smart contracts technology, is discussed.
Safety of signing social insurance contracts using smart contracts technology
Keywords: смарт-контракт; інформаційні технології; блокчейн; соціальне страхування; безпека договорів; smart contrac; information technologies; blockchain; social insurance; contract security