Шумєєва, М. О.Бєлінська, Анна Павлівна2024-02-062024-02-062021Шумєєва М. О. Обґрунтування складу сиркового десерту з використанням тикви, кунжуту та соєвого білку / М. О. Шумєєва, А. П. Бєлінська // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 29-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2021, [18-20 травня 2021 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2021. – 271 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/73750ukоздоровчі продукти харчуваннясирна продукціямолочна продукціяздорове харчуванняОбґрунтування складу сиркового десерту з використанням тикви, кунжуту та соєвого білкуArticle