Формування соціально-відповідальної особистості як основа розвитку соціального партнерства - Рибак, Г. І. (НТУ "ХПІ", 2017)
Розглянуто розвиток міжсекторного соціального партнерства та його вплив на розвиток підприємництва та якості життя населення. Досліджено проблеми соціального партнерства держави та бізнес-структур. Були порушені питання соціальної відповідальності бізнесу, необхідності формування відповідальності суспільства, регулюючої ролі держави та інше.

The development of cross-sector social partnership was considered and its impact on business development and quality of life. The problems of social partnership of state and business structures was investigated. The issues of social responsibility, the need to develop social responsibility, the regulatory role of the state and more was touched upon.
Formation socially of responsible personality as the basis of social partnership
Keywords: міжсекторне соціальне партнерство; соціально-трудові відносини; бізнес-структури; якість життя населення; організаційно-економічне забезпечення; cross-sector social partnership; social responsibility; business structures