Особливості використання системного підходу при дослідженні виробництва продукції підприємств олійно-жирового підкомплексу - Жадан, Тетяна Андріївна (Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєва, 2009)
У статті розкрито сутність, основні риси та особливості використання системного підходу при дослідженні виробництва продукції підприємств олійно-жирового підкомплексу.

In the article essence, basic lines and features of the use of approach of the systems, is exposed at research of production of goods of enterprises of oily fatty subcomplex.
Features of the use of approach of the systems at research of production of goods of enterprises of oily fatty subcomplex
Keywords: системний підхід; підприємство; кінцева продукція; проміжна продукція; відходи