Соціальне підприємництво як об'єкт державного регулювання - Осипова, Світлана Костянтинівна (Національний університет цивільного захисту України, 2019)
У статті досліджено соціальне підприємництво як об’єкт державного регулювання. Зокрема, досліджено особливості становлення та етапи розвитку соціального підприємництва. Проаналізовано точки зору закордонних авторів щодо визначення соціального підприємництва. Також простежено зміст дефініцій соціального підприємництва, запропонованих вітчизняними вченими.

Social entrepreneurship as an object of state regulation is researched in the arti-cle. In particular, the features of formation and stages of development of social entre-preneurship are investigated. The views of foreign authors on the definition of social en-trepreneurship are analysed. Also, the content of definitions of social entrepreneurship of domestic scientists is investigated.
Social entrepreneurship as an object of state regulation
Keywords: державне регулювання; соціальне підприємництво; розвиток; вирішення соціальних проблем; state regulation; social entrepreneurship; development; social problems solving