Щодо стану охорони здоров'я в Хорватії - Фролова, А. А. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Обґрунтовано сучасний стан охорони здоров’я Хорватії та перспективи розвитку.

The current state of health care in Croatia and the prospects for development are substantiated.
State of health care in Croatia
Keywords: здоров'я; медицина; технології; інновації; health; medicine; technology; innovation