Прогнозування надходжень від податку на доходи фізичних осіб до доходної частини місцевого бюджету - Краснокутська, Наталія Станіславівна; Фадєєва (Коптєва), Ганна Миколаївна (НТУ "ХПІ", 2016)
У статті запропоновано методичний підхід до прогнозування надходжень від податку на доходи фізичних осіб до місцевого бюджету на основі кореляційно-регресійного аналізу з урахуванням тенденцій зміни валового регіонального продукту.

The paper presents the methodical approach to forecasting personal income tax revenues to the local budget, based on regression analysis, taking into account trends in the gross regional product.
Forecasting revenues from personal income to the income of the local budget
Keywords: кореляційно-регресійний аналіз; валовий регіональний продукт; прогнозування податкових надходжень; correlation analysis; regression analysis; gross regional product