Кузьменко, В. С.Півень, Олена Миколаївна2024-01-272024-01-272023Кузьменко В. С. Оптимізація рецептурної композиції сиркової пасти з використанням ґратчастих планів Шеффе / В. С. Кузьменко, О. М. Півень // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 31-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2023, 17-20 травня 2023 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2023. – С. 572.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/73349ukсиркові пастирецептури сиркових пастпаста "FroGarita"вершкові сириорганолептичні показникинатуральні інгредієнтимазеподібні пастисмакові властивостіорганолептичні оцінкиконцентрації взаємозамінних компонентівдегустаційні оцінюваннясимплекс-ґратчасті плани Шеффедегустаціїматематичні моделірівняння регресіїОптимізація рецептурної композиції сиркової пасти з використанням ґратчастих планів ШеффеArticle