Сегментація і позиціонування товарів у ланцюгу цінностей транснаціональної компанії - Долінська, Раїса Григорівна; Стоцька, А. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
Предложены методы сегментации и позиционирования товаров для обеспечения конкурентных преимуществ в международной цепочке ценности АСУ ТП для конечного потребителя.

The methods of segmentation and positioning products to ensure competitive advantages in the international value chain of industrial controls for the ultimate consumer have been proposed.
Keywords: сегментація; позиціонування; ланцюжок цінностей; кластерний аналіз; методи