Основні шляхи забезпечення регіональної екологічної безпеки в умовах війни в Україні - Шляхова, Валерія Русланівна; Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна (Харківський національний університет міського господарства ім. О. М. Бекетова, 2023)
Воєнний стан та збройні напади з боку Російської Федерації на території України супроводжуються низкою складних викликів і проблем, серед яких особливе значення має забезпечення регіональної екологічної безпеки.
Keywords: регіональна екологічна безпека; моніторинг; екологічні ризики; руйнування інфраструктури; стан довкілля; резервні системи водопосточання