Працівники тилу і діти війни — Великій Перемозі - Ковальчук, В. М. (My University, 2014)
В книзі зібрані матеріали про двічі Героя соціалістичної праці Сергєєва В. Г., Героїв соціалістичної праці, Героїв України, кавалерів трьох орденів Трудової Слави, а також спогади учасників бойових дій у роки Великої Вітчизняної війни 1941—1945 рр., працівників тилу, дітей війни, ветеранів праці, ветеранських активістів, чия молодість або дитинство припали на роки воєнного лихоліття. Пам'ять про їхні героїчні, трудові, творчі справи навічно залишиться в нашій історії.
Keywords: історія України; Велика Вітчизняна війна; працівники тилу; діти війни; ветерани праці; Сергєєв Володимир Григорович; Харківщина; вітчизняна авіація; Харківський машинобудівний завод "ФЕД"; завод имені В. О. Малишева; Харківський тракторний завод імені Серго Орджонікідзе; Харківський турбогенераторний завод; Південна залізниця; Харківський політехнічний інститут; НТУ "ХПІ" історія; Бєлов Віктор Констянтинович; Бойко Анатолій Володимирович; Брагіна Людмила Лазарівна; Грабченко Анатолій Іванович; Домнін Фелікс Аркадійович; Дяченко Василь Григорович; Зубар Володимир Петрович; Клепіков Володимир Борисович; Литвиненко Ігор Іванович; Семченко Галина Дмитрівна; Таран Віталій Іванович; Христофоров Анатолій Илліч; Чайка Едуард Григорович; Харківські вищі навчальні заклади