Актуальність щодо проведення досліджень особливостей тренувального процесу кваліфікованих спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору в пара-армрестлінгу - Петренко, Володимир Олексійович; Мулик, Володимир (Харківська державна академія фізичної культури, 2020)
В тезах обґрунтовано необхідність проведення наукових досліджень щодо тренувального процесу кваліфікованих спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору в пара-армрестлінгу.
Keywords: тренувальний процес; особи з інвалідністю; пара-армрестлінг; вади