Исследование метода определения точечных оценок температурных полей локальных объектов - Давиденко, Александр Петрович; Славков, Виктор Николаевич (НТУ "ХПИ", 2008)
Наведено результати досліджень температурних полів локальних об’єктів і представлені розподіли температур різних локальних об'єктів, отримані за допомогою ПЗЗ матриць. Описані математичні функції програмного пакету MathCAD для обробки температурних картин локальних об'єктів.

The results of temperature fields of local facilities and temperature distributions represented different local facilities obtained through the CCD. Described mathematical function software package Math-CAD processing temperature of paintings of local facilities.
Keywords: теплоэнергетические системы; оптико-электронные системы измерения температуры; тепловое излучение; формула Планка; формула Вина