Методика оцінки рівня організації праці менеджерів - Погорєлов, Сергій Миколайович (НТУ "ХПІ", 2018)
Використання робочого часу менеджерів відображає стан організації не тільки їх праці, а й виробництва, і управління. Тому показники, що характеризують ступінь раціональності використання робочого часу, можна розглядати як результатні, специфічні. Разом з тим для аналізу стану організації праці важливе значення має кількісна оцінка її по кожному елементу. З цією метою використовується система а налітичних показників. Більшість цих показників - загальні і для робітників, і для менеджерів.
Methodology for assessing the level of organization of labor managers
Keywords: управління; система; контроль; стратегія; організація; management; control; strategy