Практика перекладу математичної термінології - Буйвол, Олег Вікторович (НТУ "ХПІ", 2012)
Розглянуто труднощі перекладу математичної термінології. Як додатковий матеріал наведено таблиці "Mathematical Signs & Symbols" і "Formulae Reading", англо-український та україно-англійський словники математичних термінів і ключі до завдань з перекладу українською мовою. Призначено для студентів спеціальності "Переклад".
Keywords: математичні тексти; термінологія; mathematical signs; mathematical symbols; formulae reading; dictionary