Інформаційні технології виявлення траєкторії повітряних об'єктів при багатооглядовому некогерентному накопиченні сигналів - Обод, Іван Іванович; Заволодько, Ганна Едвардівна; Горюшкіна, Алла Ернестівна (Харківський університет Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба, 2012)
У статті наводиться алгоритм виявлення траєкторії повітряних об’єктів, який засновано на багатооглядовому некогерентному накопичені прийнятих сигналів. Алгоритм реалізує перевірку всіх можливих траєкторій руху повітряного об’єкту на декількох циклах огляду, що потребує використання інформаційних технологій. Отримано основні статистичні характеристики даного методу: ймовірність хибної траєкторії і ймовірність правильного виявлення траєкторії повітряних об’єктів.

The algorithm of air objects trajectory identification which is based on multisurvey not coherent accumulation of the accepted signals is given in article. The algorithm realizes checking of all possible trajectories of air object movement on several cycles of the review which demands use of information technologies. The main statistical characteristics of this method are received: probability of a false trajectory and probability of the correct detection of air objects trajectory.
Information technologies of air objects trajectory identification at multisurvey not coherent accumulation of signals
Keywords: інформаційні технології; імовірність хибної тривоги; імовірність правильного виявлення; information technologies; false alarm probability; correct detection probability