Значення якісного навчання студентів для ефективних дій в умовах надзвичайної ситуації - Антощенков, Роман Вікторович; Ляшенко, Г. А.; Черепньов, І. А. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Обґрунтовано значення якості вивчення дисциплін напряму "цивільна безпека" у закладах вищої освіти для ефективних дій в умовах надзвичайних ситуацій.

The importance of the quality of studying the disciplines of the "civil security" direction in higher education institutions for effective actions in emergency situations is substantiated.
The importance of high-quality training of students for effective actions in an emergency situation
Keywords: цивільний захист; надзвичайна ситуація; навчання студентів; civil protection; emergency situation; student training