Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Обґрунтування господарських рішень та оцінювання ризиків" - Ларка, Людмила Сергіївна; Ларка, Андрій Володимирович (НТУ "ХПІ", 2012)
Наведено практичні завдання до тем курсу "Обґрунтування господарських рішень та оцінювання ризиків".
Keywords: господарські рішення; альтернатива рішення; платіжна матриця; логіко-змістовне моделювання; види ризиків; ризики; аналіз господарських рішень