Логіко-змістовне моделювання проблеми управління асортиментом продукції - Лаврентьєва, Людмила Сергіївна (Харківський національний економічний університет ім. Семена Кузнеця, 2008)
Визначено причинно-наслідкові зв'язки між факторами, які впливають на ефективність управління асортиментом і параметрами продукції машинобудівних підприємств за ринкових умов.
Keywords: асортимент продукції; логіко-змістовне моделювання; асортиментна політика підприємства