Дослідження цінових стратегій промислового підприємства - Талалаєнко, А. О.; Перерва, Петро Григорович (Полтавський університет економіки і торгівлі, 2025)
В доповіді доведено, що оптимальна цінова стратегія допомагає промисловому підприємству не лише забезпечити стабільний прибуток, але й утримати конкурентні позиції. Використання комплексного підходу з урахуванням факторів ринку, технологічних можливостей і потреб споживачів дозволить підприємству більш ефективно управляти своєю ціновою політикою
Keywords: ціна; собівартість; цільовоа стратегія; витрати; промислова продукція; промислові підприємства; витрати