Болюх, Ірина Олегівна2024-01-282024-01-282023Болюх І. О. Деякі принципи формування і розміщення мережі закладів готельно-ресторанного господарства [Електронний ресурс] / І. О. Болюх ; наук. керівник К. В. Куниця // Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно ресторанного господарства: матеріали 2-ї Міжнар. наук.-практ. конф., м. Запоріжжя, 10 листопада 2023 р. / заг. ред. В. М. Зайцевої. – Запоріжжя : НУ "Запорізька політехніка", 2023. – С. 804-808. – 1 електрон. опт. диск (DVD-ROM); 12 см. – Назва з тит. екрана.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/73391ukготеліперсонал готелюінвестиційні стратегіїготельне господарствоготельно-ресторанні підприємстватуристичний ринокДеякі принципи формування і розміщення мережі закладів готельно-ресторанного господарстваArticle