Бізнес-планування зовнішньо-економічної діяльності - Дівенок, Богдан Костянтинович; Лагута, Анастасія Олегівна (Полтавський державний аграрний університет, 2024)
В доповіді визначено, що особливості бізнес-планування зовнішньо-економічної діяльності полягають у специфічних аспектах, які потрібно враховувати при плануванні та веденні міжнародних бізнес-операцій. Зовнішньо-економічна діяльність охоплює всі економічні відносини підприємства з партнерами та клієнтами за межами країни, включаючи експорт, імпорт, інвестиції, логістику тощо.
Keywords: зовнішньо-економічна діяльність; стартапи; менеджмент проєктів; промислові підприємства