Організація моніторингу процесу управління гудвілом промислового підприємства - Шаша, Олена Ігорівна (НТУ "ХПІ", 2010)
В статті досліджено процес управління гудвілу промислового підприємства. Визначено, що методи визначення його вартості дозволяють ідентифікувати та оцінити фактори, що впливають на структурні складові, розробити систему показників. Розроблені пропозиції щодо створення організаційно-інформаційної системи управління гудвілом.

In article managerial process goodwill of industrial enterprise is investigated. It is defined that methods of definition of its cost allow identifying and estimating the factors influencing on structural compound, to develop system of indicators. Recommendations about creation of an organizational-information goodwill control system are developed.
Keywords: гудвіл; ділова репутація; ринкова вартість; надлишковий прибуток; управління підприємством