Поріг рентабельності як критерій економічної ефективності управління житловим фондом - Браташ, М. А. (НТУ "ХПІ", 2010)
Розглянуто питання визначення економічної ефективності управління житловим фондом за допомогою розрахунку порогу рентабельності для підприємств, що обслуговують багатоквартирні будинки різної поверховості.

The focus is on using make-out coefficient for increase economic efficiency, which allow to provide the break-even activity of the organizations of housing economy.
Keywords: економічна ефективність; управління житловим фондом; поріг рентабельності; беззбиткова діяльність