Дослідження стану водних об'єктів як складова розробки технологій захисту довкілля та людини - Бондаренко, А. Ю. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
В роботі досліджено стан водних об'єктів м. Лозова (Харківська область). Вказано на необхідність розробки технологій захисту довкілля та людини, пов'язаних з очищенням поверхневого стоку м. Лозова.

The state of water objects of Lozova (Kharkiv region) is investigated in the work. The need to develop technologies for environmental and human protection related to the treatment of surface runoff in Lozova is indicated.
Study of the state of water objects as a component of development of environmental and human protection technologies
Keywords: водний об'єкт; мале місто; електропровідність; якість води; water object; small town; conductivity; water quality