Навчальний зміст розважальних послуг - Косенко, Руслана Андріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут, 2025)
В науковій доповіді доведено, що навчальний зміст — це елементи інформації, знань або досвіду, які інтегруються в розважальні продукти з метою розвитку пізнавального інтересу. Йдеться про інтерактивні виставки; освітні телепередачі та шоу; ігри з елементами навчання; квести та віртуальні тури; розвиваючі мобільні додатки. Все це має велике значення для підлітків.
Keywords: послуги; розваги; навчання; методи; впровадження; ефект