Сучасні засоби інструментального контролю (газоаналізатори і газоаналітичні системи) відпрацьованих газів автомобілів - Приміський, В. П.; Івасенко, В. М.; Корнієнко, Д. Г.; Ватаву, А. В.; Жужа, А. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
Розглянуто і проаналізовано функціональні схеми і метрологічні характеристики розроблених в Україні газоаналізаторів і систем для екологічного контролю відпрацьованих газів автомобілів

Was considered and analyzed the functional schemas and meteorological characteristics of developed in Ukraine gas analyzers and systems for ecological control of exhaust gases of automobiles
Keywords: екологічний контроль; викиди АТЗ; метрологія; комплекс ПЕКА; analyzers; emissions ATZ; metrology