Інтенсифікація оновлення активної частини основних виробничих фондів і її переваги - Погорєлова, Людмила Василівна (НТУ "ХПІ", 2011)
Інтенсифікація оновлення активної частини основних виробничих фондів, на погляд автора, є складовою частиною складної системи соціально-економічного розвитку підприємства.

Intensification of update of active part of capital production assets, on the view of author, is component part of the difficult system of socio-economic development of enterprise.
Keywords: соціально-економічний розвиток; підприємство; промислове виробництво; екстенсивні фактори виробництва; інтенсивні фактори виробництва