Моделювання функціонування автоматизованої системи передавання даних безпровідними каналами зв'язку - Герасимов, Сергій Вікторович; Марущенко, Володимир Васильович; Чернявський, Олег Юрійович (Одеський національний технологічний університет, 2024)
У досліджені розглянуто результати розробки принципів функціонування автоматизованої системи передавання даних безпровідними каналами зв’язку для забезпечення захисту інформації в умовах цільових (змішаних) атак з ознаками синергізму та гібридності. Розроблені принципи дозволяють забезпечити потрібний рівень безпеки передавання інформації безпровідними каналами зв’язку.
Keywords: передавання даних; канали зв'язку; математичні моделі; радіомоніторинг; захист інформації; електромагнітне випромінювання