Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я. Частина 3 - (:unkn) unknown (НТУ "ХПІ", 2016)
Подано тези доповідей науково-практичної конференції за теоретичними та практичними результатами наукових досліджень і розробок, які виконані викладачами вищої школи, науковими співробітниками, аспірантами, студентами, фахівцями різних організацій і підприємств. Для викладачів, наукових працівників, аспірантів, студентів, фахівців. Тези доповідей відтворені з авторських оригіналів.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; сучасні технології в освіті; комп'ютерні технології у медицині; сучасні технології в економіці; менеджмент; космічний простір; радіофізика; іоносфера; захист навколишнього середовища; утилізація відходів