Аналітичне дослідження методів формування собівартості промислової продукції - Чернишенко, Олена Іванівна (Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, 2025)
В доповіді визначено, що результати аналітичного дослідження дозволяють промисловому підприємству поліпшити контроль за витратами, оптимізувати використання ресурсів, підвищити ефективність управління підприємством. Застосування сучасних методів обліку та аналізу собівартості сприяє не лише зниженню витрат, але й загальному підвищенню конкурентоспроможності промислової продукції.
Keywords: дослідження; аналітика; методи; собівартість; продукція; формування; підприємства