Підвищення енергоефективності регенераторів з нерухомою насадкою полум’яних скловарних печей - Кошельнік, Олександр Вадимович; Шапранова, М. М. (НТУ "ХПІ", 2012)
Розглянуто комплекс заходів з підвищення енергоефективності регенераторів з нерухомою насадкою з урахуванням особливостей їх експлуатації разом з полум’яними скловарними печами безперервної дії.

Discussed complex of measures to improve the energy efficiency of regenerators with the fixed matrix taking into account peculiarities of their operation with the flaming glass melting furnaces continuous operation.
Keywords: енергозбереження; теплообмін; рекуперація; energy-saving measures; regenerator; flaming glassmelter; fixed matrix; parameters