Робоча програма навчальної дисципліни "Децентралізовані системи" - Євсеєв, Сергій Петрович; Воропай, Наталя (My University, 2022)
Мета навчальної дисципліни "Децентралізовані системи" – засвоєння теоретичних основ та отримання практичних навичок використання децентралізованих технологій, принципів формування mesh networks.
Keywords: децентралізовані технології; mesh networks; захист інформації; інформаційна безпека; кібербезпека