Миколаєнко, Н. П.Самойленко, Сергій Іванович2022-10-112022-10-112021Миколаєнко Н. П. Використання Penicillium camemberti та Penicillium roqueforti для виробництва м’яких сирів / Н. П. Миколаєнко, С. І. Самойленко // Хімія, біо-і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості: зб. матеріалів ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2021 р. / ред. кол. Л. Л. Товажнянський [та ін.]; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т"[та ін.]. – Харків: НТУ "ХПІ", 2021. – С. 261-262.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/58400ukхарчові продуктисириплісняві грибиВикористання Penicillium camemberti та Penicillium roqueforti для виробництва м’яких сирівArticle