Імперативи сучасного виробництва як джерело аксіологічних трансформацій категорії "економічний потенціал промислового підприємства" - Матросов, Олександр Дмитрович; Матросова, Вікторія Олександрівна (My University, 2015)
У статті розглянуто зміну чинників розвитку, досліджено природно-суспільні та соціально-економічні процеси розвитку виробничої сфери, розкрито методологічні основи нового комплексного неоекономічного підходу до категорії «економічний потенціал», обґрунтовано імперативи сучасного виробництва, визначено ключові вектори аксіологічних трансформацій категорії «економічний потенціал».

The change of factors of development is considered, the naturally-public and socio-economic processes of development of productive sphere are investigational, methodological bases of the new complex neoeconomic going are exposed near a category «economic potential», the imperatives of modern production are reasonable, the key vectors of axiology transformations of category are certain «economic potential».
Imperatives of modern production as source of axiology transformations of the category "economic potential of industrial enterprise"
Keywords: розвиток економічний; інтелектуалізація; динамічність; екологізація; мініатюризація; глобалізація; dynamic; intellect; ecologization; miniature; globalization