Спосіб оцінювання рівня абразивної спроможності синтетичного полікристалічного алмазу - Грабченко, Анатолій Іванович; Пижов, Іван Миколайович; Клименко, Віталій Григорович (ДП "Український інститут промислової власності", 2012)
Спосіб оцінювання рівня абразивної спроможності синтетичного полікристалічного алмазу, згідно з яким використовують непрямий критерій оцінювання, встановлюють його значення, після чого роблять висновок про рівень абразивної спроможності. Як непрямий критерій використовують максимальну питому потужність шліфування випробовуваного полікристалу алмазним кругом на органічній зв'язці, а її значення розраховують за формулою.
Keywords: патент; модель корисна; круг абразивний; шліфування