Методичні вказівки до лабораторної роботи "Дослідження рівнів електромагнітних випромінювань" - Ящеріцин, Євген Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Мета роботи – ознайомлення з сучасними приладами контролю рівнів електромагнітних випромінювань і проведення безпосередніх вимірювань складових цих випромінювань, дослідження впливу на їх інтенсивність різних факторів.
Keywords: методичні вказівки; електромагнітні випромінювання; електричне поле; коливання; магнітна індукція; напруга; потужність; імпульси; сигналізація